סוויטיס / אפייה וסטיילינג קינוחים

יום רביעי, 4 בינואר 2012

ורוד ומתוק!

לליהי ממותק בוטיק-סוכר יש יומולדת אז רצינו לאחל מזל טוב ולפנק בפוסט ורוד ומתוק (:

לרוב אנחנו אוהבות קינוחים סופר-מושקעים שדורשים שעות של חשיבה, הכנה וקישוט אבל לפעמים פשוט אין זמן! הנה המלצה למשהו טעים ומהיר שיכול לשדרג בקלות שולחן קינוחים או סתם כשבא לטרוף משהו מתוק, קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים.

הנה מה שצריך:


ממיסים את השוקולד וצובעים באיזה צבע שרוצים (עדיף להשתמש בצבעי מאכל שלא על בסיס מים! כי המים מקשים את השוקולד והרבה יותר קשה לעבוד איתו, כאן זה לא בעייתי אבל אם אתם בטעות מכינים קייק-פופס ראו הוזהרתם...)





נועצים מקל במרשמלו, טובלים בשוקולד ומקשטים, אפשר או להשאיר שיתייבש עם המרשמלו למעלה או להניח בעדינות על נייר אפייה, להמתין שיתייבש ואז לקלף בעדינות.

 













אם בכל זאת אתם רוצים משהו מורכב יותר, אתם מוזמנים להסתכל על הקייק-פופס הורודים שהכנו בעבר.

ובנושא אחר, אתם כבר מכירים את חברותינו לצוות ה DT?
אם לא אז שווה במיוחד לראות את הדברים המדהימים שהן מכינות, הנה קישור שיש בו הסבר קצר על כל אחת:

בפוסט הבא: קינוח לכבוד אח הגדול שחזר השבוע