סוויטיס / אפייה וסטיילינג קינוחים

יום שבת, 1 במרץ 2014

עוגת ביסקוויטים – לא (רק) מה שחשבתם

אחת העוגות האהובות עליי היא עוגת הביסקוויטים שכולם מכירים מהילדות, שכבות של עוגיות פתי-בר וקרם מתקתק ביניהן, המתקדמים גם מוסיפים שוקולד מומס מלמעלה. אבל העוגה הזו כמה שהיא טעימה ככה היא לא פוטוגנית בעליל!

אבל אם בדברים מתוקים ויפים אני עוסקת החלטתי לקחת את העוגה הזו צעד (או יותר) קדימה.
נתחיל בתמונה של איך שיצא:

נכון חתיכה?!

אם תרצו להכין גם, אלו המצרכים:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
2 חבילות עוגיות אוריאו
כוסות הגשה

איך מכינים (בקלי קלות):
מקציפים את השמנת עם האינסטנט (אם יוצא יותר מידי סמיך אפשר להוסיף קצת חלב), מחלקים את הקרם לצלחות וצובעים איך שמתחשק (במקרה הזה הלכנו על גווני ורוד). מרסקים את האוריאו לחתיכות קטנות ומניחים בכוסות בשכבות שכבות. שומרים בקירור ומגישים.

מבטיחות פוסט נוסף בשבוע הבא, אז אל תשכחו לבקר שוב

צובעות:
מבלגנות:


יצא יפה וטעים:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה