השבת החלטתי להכין קייק-פופס (Cake Pops), למי שלא מכיר מדובר בכדורי עוגה מצופים על מקל. ראיתי אותם בכל מקום באתרים מחו"ל והתלהבתי מהרעיון. ההכנות הראשוניות פשוטות, שלב ציפוי הכדורים מייאש והתוצאה מהממת!
כך זה הלך (חשוב לציין שלא הייתי לבד, ואני נותנת את הקרדיט המגיע בהחלט לאמא וסבתא):
- אופים 2 עוגות שוקולד פשוטות:
- מפוררים אותן:
- מכינים אייסינג (ניתן להשיג מוכן אבל אנחנו הכנו את שלנו לבד):
- מערבבים את הפירורים עם האייסינג עד לקבלת תערובת אחידה:
- מגלגלים לכדורים קטנים:
- מצפים בשוקולד מומס (אפשר לצבוע אותו):
- מקשטים:
- והתוצאה יפה וטעימה!
כמה תובנות וטיפים:
- לא כדאי לשים יותר מידי אייסינג כי אז הכדורים יוצאים רכים מידי
- במקום להשתמש בשוקולד כדאי להשתמש בצימקאו שהוא בעצם תחליף שוקולד שהרבה יותר קל לעבוד איתו
- לפני שטובלים את הכדורים בציפוי כדאי לקרר את הכדורים
- מדובר בהרבה עבודה קשה! אז מי שמנסה בבית צריך להצטייד בהרבה סבלנות.
אני בהחלט אמשיך לשחק עם הרעיון הזה. אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש שאלות אשמח לענות.
שבוע מצויין לכולם (:
נראה טעים ביותר!!! ושממש כיף להכין אותם :)
השבמחקשאלונת.. איפה אפשר לקנות את המקלות?
תודה, את המקלות קניתי ב"גרובשטין" ברחוב החלוצים 18, ת"א. אבל ניתן גם לקנות אותם בחנויות של מוצרים חד-פעמיים.
השבמחקוואוו,
השבמחקויש לי הרבה שאלות...
מה זה האייסינג הזה? איך מכינים לבד? או - איפה קונים?
צימקאו? לבן? יש כזה? אני מכירה רק חום.
לאייסינג ניסינו מאז כבר כמה אופציות, הכי טוב זה להכין קרם שוקולד (קקאו, סוכר, חלב/מים וחמאה/מרגרינה מומסים יחד).
השבמחקצימקאו לבן- בטח שיש! אני קניתי אותו ב"גרובשטיין". הנה לינק לחנות: http://www.grubstein.co.il/
פשוט מקסים.
השבמחקאשמח אם תוסיפו מתכון מדוייק להכנת האייסינג רצוי מאוד פרווה באחת הרשומות הקרובות
היי עפרה,
השבמחקבשמחה! בקרוב נפרסם את המתכון.
בינתיים את יכולה להירשם לעידכונים בצד ימין בבלוג וכך תקבלי עדכון למייל כשנפרסם משהו חדש.
אני חייבת לנסות גם....
השבמחקבהחלט עושה חשק
הוורד זה שוקולד מומס עם צבע מאכל?
השבמחקמה זה הוורד?
השבמחקהציפוי הורוד זה צימקאו לבן צבוע בצבע מאכל ורוד (באותה מידה אפשר להשתמש בשוקולד לבן ולצבוע אותו)
השבמחק