באיחור רב אנחנו רוצות להראות לכם את עוגת הגבינה שהכנו בחג שבועות! עוגת הבסיס היא עוגת גבינה אפויה עשירה עם בסיס פירורי עוגיות וציפוי גנאש של שוקולד מריר. באמצע העוגה זר של קייק פופס! אבל לא כמו שאנחנו בדרך כלל מכינות אלא בהתאם לרוח החג - הפופס הוכנו מעוגת גבינה והציפוי הוא של שוקולד לבן.
העוגה נשלחה לתחרות עוגות בחברת היי-טק מסויימת ולצערנו לא זכתה במקום הראשון (אהמ אהמ נחסוך את שמו של השף החוצפן שלא ממש טרח לטעום) בכל מקרה היה שמח!
התמונות לפניכם:
נראה מצויין. השף הפסיד בגדול!!!
השבמחקעוגה מקסימה וייחודית, ובטח גם טעימה! (ואיך נראה המקום הראשון???). יהיה נפלא לקבל מתכונים.
השבמחקאגב, ניסינו את הקייקפופס בגרסה שפירטתן בעבר. לא עמד בתנאי מזג האויר - למרות שנראו נפלא. האם יש טיפים בכיוון?
היי יעל,
השבמחקכן אנחנו מתכננות לפרסם מתכונים בקרוב.
באיזה שלב הקייק פופס לא שרדו את מזג האויר? בשלבי ההכנה או רק כאשר הם היו מוכנים?
נשמח לראות תמונות...