סוויטיס / אפייה וסטיילינג קינוחים

יום רביעי, 3 באוגוסט 2011

קופונים, RFM ומה שביניהם

כמו כולם, גם אני הצטרפתי לשיגעון הקופונים ולפני כ-3 חודשים נתקלתי בקופון לסדנאות ב"גאיה ברטלה", מיהרנו להזמין 2 קופונים (אחד לאמא ואחד לי, כמובן) ושריינו מקום בסדנת RFM- "עוגות בציפוי RFM וקישוטי RFM". את הסדנא העביר הנס ברטלה, שכל מי שאי פעם זיפזפ אפילו בטעות על פני ערוץ האוכל מכיר (:

הסדנא ערכה כ-4 שעות, למדנו איך מצפים עוגה ב RFM וגם להכין פרחים וחיות.

למי שלא מכיר- מה זה RFM? 
למעשה זהו בצק סוכר קל ונוח לעיבוד (מקור האותיות RFM בראשי התיבות של השף שהמציא את הבצק!) הבצק עשוי מאבקת סוכר, ג'לטין, גלוקוז, שומן מוקשה ולעיתים חלבון ביצה. ניתן היום להשיג אותו בכל חנויות האפיה, ומאד נוח לעבוד איתו (בערך כמו פלסטלינה).

הנה תמונות מהסדנא, לא יצא לנו מושלם אבל היה כיף ללמוד משהו חדש! 

הכניסה לבניין (המאד מוזנח) באיזור התעשיה בפתח תקווה, 3 קומות ברגל עד למיקום הסדנא! 
 העוגות "לפני":
 הנס ברטלה:
 התוצר הסופי: 

מספר ימים אח"כ אמא החליטה לנסות גם בבית, יצא מושלם!! התמונות לפניכם:








אנחנו מקבלות הרבה בקשות למתכונים, זה בדרך- אל ייאוש....

2 תגובות:

  1. העיצוב של העוגה בסדנא פשוט מהמם והעוגות שהכנתן בבית פשוט אליפות!

    השבמחק
  2. כל הכבוד לאמא שאחרי סדנא אחת הוציאה עוגה יפה....

    השבמחק