סוויטיס / אפייה וסטיילינג קינוחים

יום שני, 29 באוגוסט 2011

ק קא קאפ קאפ-קייקס!!!

כבר הרבה זמן שאמא ואני רוצות לנסות ציפוי אחר לקאפקייקס, הקאפקייקס הקלאסיות שלנו לרוב מצופות בקרם כלשהו (שוקולד/וניל) שעליו אפשר לפזר סוכריות או קישוטים אחרים, כמו למשל הקאפקייקס האלו שהכנו ליום העצמאות


2 סוגי הציפויים הנפוצים ביותר הם או קרם או ציפוי של בצק סוכר (fondant), הפעם החלטנו לנסות ציפוי של בצק סוכר שמאפשר הרבה יותר גמישות, קודם כל בגלל שהבצק מתקשה ולכן יותר נוח להעביר את הקאפקייקס ממקום למקום, יש אפשרות להכין את הכל פרווה (ושיהיה גם טעים), הבצק סוכר הרבה יותר ידידותי למזג האויר הישראלי החם והלח ובנוסף הוא מאפשר הרבה יותר חופש מבחינת הקישוט והעיצוב החיצוני.

הכנו קאפקייקס שוקולד טעימות (מתכון אוטוטו מגיע, באחד הפוסטים הקרובים!), עליהן מרחנו שכבה דקה של גנאש (קרם שוקולד לבן/שוקולד מריר) ומעל קישטנו בבצק סוכר שצבענו בצבעי-המאכל הנפלאים של מותק בוטיק סוכר. התוצאות לפניכם











היה ורוד!!!

תגובה 1: